Был XAOYAG 500W, теперь UGBEST LEOPARD 3000W. Бортовой журнал

Горобей Алексей
Администратор

Re: Был XAOYAG 500W, теперь UGBEST LEOPARD 3000W. Бортовой журнал

Повідомлення Горобей Алексей »

Не полінився, розібрав пластик і приварив гайки, що кріплять багажник до рами. Вони від часу і навантаження повідривались і гриміли при їзді. Тепер все повинно бути тихо.
Горобей Алексей
Администратор

Акумулятор працює п'ятий сезон. Хто слідкує за темою знає, що я брав нові комірки літія і сам збирав акумулятор. За цей час я не бачу якихось змін в його роботі. Пробіг на одному заряді не змінився. Взимку раз в пару місяців роблю розряд-заряд. Надіюсь він мені послужить ще не один рік. Проблема літія, це глибокий розряд і в такому стані находження якийсь час. Він починає роздувати комірки, втрачає ємність і становить небезпеку. Тому важливо слідкувати за недопускання глибокого розряду. особливо при відсутності бмс, яка в якісь мірі запобігає цьому. При правильні експлуатації 10 років і більше роботи літія, це норма. Звісно за цей час він втратить якусь частину ємності, але це не йде ні в яке порівняння із свинцем. Максиму що у мене він працював на електроскутері, це 3 роки. І то на третій рік пробіг упав на 50 % порівнянні із новими.
Є бажання зробити конверсию бензинового Домінара 400 в електромотоцикл для міста. Можливо коли закінчиться війна займусь цим проектом.
Pinn
Гость

Повідомлення Pinn »

Свой Доминар будете переделывать?
Горобей Алексей
Администратор

Звісно що ні. Куплю якийсь б\в. Свій залишу для поїздок на далекі відстані.
MOTODED
Гость

Повідомлення MOTODED »

Тоже посматриваю в сторону электро. Конечно удручает их цена и относительно небольшие пробеги на одном заряде. Видел в живую харлея 20 года, хрен догонишь, движок больше 100 квт.
Горобей Алексей
Администратор

я на разі не бачу сенса купляти потужний електробайк. за містом немає достатньо зарядок, тут поки що бензинові поза конкуренцією. а для міста він зовсім не потрібний. на мій погляд для міста електродвигун до 3 квт. щоб не мати проблем із поліцією і пробіг повинен відповідати потребам. мені наприклад достатньо 30-50 км на день по місту, хоча скутер може проїхати 120 км. від цього буде залежати і ціна на акумулятор і на скутер в цілому.
Горобей Алексей
Администратор

Їхав, чую передок підозріло працює. Колодки почали пищати і не повністю відпускали диск. Дома розібрав, все помив і промазав. Тепер працює як треба. Останній раз до колодок заглядав десь 5000 км назад. На колодках ще є трохи запаса, думаю ще 5000 проїдуть.
Відповісти